Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

új szolgálatok

Legutóbbi bejegyzésünk Somosdról szól.

No, azóta már számtalan helyen szolgáltunk, Istenünk kegyelméből.

Az elmúlt szolgálataink helyszínei:

 

-Margitta, Érszőlős, Nagyvárad, Batiz, Erdőd

 

Ahogy az már megszokott, ezeken a helyeken is készültek képek. Legtöbbet Szilágyi Rena, érszőlősi testvérünk készítette, akinek nagyon hálásak vagyunk.

Képeinket megtaláljátok itt!:)

 

Köszönjük a lehetőségeket a szolgálatra, dicsőítésre. Mindig élmény közöttetek szolgálni, magasztalni Azt, Aki kezén hord minket.

 

Hamarosan jelentkezünk több beszámolóval a fenti alkalmakról!:)

 

Sok áldást!

 

a Kövek

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..