Óév, Újév

Sziasztok, barátaink!:D

 

Az ünnepek alatt eléggé nehezen voltunk elérhetőek, elég kevés helyen jelentkeztünk (fb, vagy honlap…).

Hála az Úrnak ez az időszak is csodásan telt a számunkra, szolgálatokkal tele.

Ahogy már megszoktátok, a szőllősi, margittai és kéci fiatalok közös kórusa karácsonyi koncerttel készült, ezt pedig mi, immár Élő Kövek-ként (mert tavaly ilyenkor még nem voltunk hivatalosan is Élő Kövek… ekkor kezdett kialakulni ez a megszólítás ránk) kísérhettük zenével.

Egy élmény volt annyi dicsőítő emberrel dolgozni, zenélni, énekelni. Remélem, s reméljük, hogy a szolgálatok eljutottak oda, ahova célozva voltak.

 

Eltelt egy év. Egy évesek vagyunk. Egy évnyi tapasztalat, munka, áldás áll a hátunk mögött.

Ezalatt az egy év alatt rengeteg helyen megfordultunk Isten kegyelméből.

Rengeteget utaztunk, szereltünk, dolgoztunk, nevettük, énekeltünk, próbáltunk, néha még vitáztunk is, de így, összegzésként elmondhatjuk, hogy egy csodás év, rengeteg csodás, felemelő, megtisztelő és áldással teli szolgálattal. Utaztunk úgy is el, hogy a bizonyos helyen több időt, több napot töltöttünk, volt több hely is, ahova visszahívtak minket, volt hely, ahonnan hazafelé jövet lerobbantunk, így vissza kellett mennünk, ott éjszakáznunk… Csomó élmény, áldás, stb:)

Kívánuk Nektek, s ha nem hangzik túl egósan, akkor magunknak is rengeteg áldást az új esztendőre is, hadd töltsön be titeket, minket Isten szeretete. Hisszük, hogy ez az év még áldásosabb és még gazdagabb lesz Veletek, Istennel.

 


Szeretettel várjuk a felkéréseket, készen állunk az új évben is a Dicsőítésre!
Az ÚR áldjon titeket!

 

Mi így kívánunk Boldog Újévet nektek!
Az Élő Kövek

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.