Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Nyárádmenti Ifi nap (Somosd, 12.11.11)

No.

Üdv nektek!

Egy nagyon hosszú, fárasztó, de annál áldottabb hétvégén vagyunk túl.

Egy rövid beszámoló a hétvégénkről:

 

Szombaton kb fél 8 után, 8 fele megérkeztünk Somosdra, ahol vacsorával vártak minket! Vacsi után elkezdtük a templomban felállítani a hangosításunk, majd hangoltunk, próbáltunk a vasárnapi szolgálatokra. Az este elég hosszú volt, 1 körül kerültünk ágyba.

Vasárnap reggel 8-kor kelés, aztán reggeli, majd pedig irány a templom, hangolás, még rövidke próba… s már el is érkeztünk a program kezdetéhez: 11 óra lett.

A délelőtti alkalmon a tiszink, Mike Pál szolgált igével egy ütős és elgondolkodtató előadás keretében, ezt pedig mi énekkel és bizonyságtétellel színeztük.

Ezt ebéd és szabadidő, játék követte.

A délutáni alkalom a koncertünkből, bizonyságtételből áll… Ez is nagyon áldott alkalom volt.

Alkalom után pakolászás, megtömtük a buszt a cuccainkal, majd pedig vacsoráztunk.

Elég zsúfolt volt a hétvégénk, de tényleg… nagyon áldott vol. Megérte.

 

Nagyon hálásak vagyunk Istennek és a somosdiaknak is.

 

Sok áldást.

 

A Kövek…

12.11.12

 

A hétvégén készültek képek is:

(Fotó: Botos Sára)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..