Tájékoztató – hétvége

A Tiszi (újabb) szokás(a) szerint megelőzött minket (és gondolom készítette a gyülekezetet az érkezésünkre).. Ezt szombaton meg is tettük. Megérkeztünk Vásárhelyre, Kövesdombra. Nem volt rövid az út, de a buszunk remekelt, minden gond nélkül eljutottunk. Gyors pakolás, szerelés, kései ebéd, majd lelki felkészülés a szolgálatra. Az alkalom által Isten nagyon a lelkünkre akarta kötni, hogy engedjük Szent Lelkét munkálkodni bennünk. Az utána következő közös dicsőítésben pedig meg is mutatta, hogy mire képes, ha megtesszük. Áldott alkalom volt, közös, lelkes magasztalása Urunknak. Az est végén elvonultunk befogadóinkhoz, ahol sok szeretettel, vacsorával, és alvási lehetőségekkel halmoztak el bennünket.

Másnap dupla alkalom, kétszeresen megerősített üzenet: tiszteletlenség Istennel szemben, sőt hitetlenség az aggodalmaskodás. De az ima és a hála segíthet felülkerekedni. Erre hív Ő minket. A második alkalmon meg is pecsételte ezt a hívást a Vele való közös vacsorával. Ezek után gyorsan összepakoltunk, gyorsan megettünk mindent, amit kaptunk, (kevésbé gyorsan) lefényképeztük magunkat minden lehető formában, majd indultunk is.

A hazaút nem volt kalandmentes (másfél órát álltunk az úton egy baleset miatt), de Istenünk megőrzött, így ha nem is a tervezett időben, de épségben hazaértünk.

Újra csak köszönni tudjuk az áldásokat Neki, illetve nektek, kövesdombiak, hogy továbbítottátok nekünk!

Szeretettel,

a Kövek.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.