Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Adventi hajrá

Reméljük, hogy sokatokkal találkoztunk a hétvégén, és nem fog újdonságként hatni mindaz, amit leírok.

Szombaton abban az áldásban lehetett részünk, hogy a Várom az Urat Adventi Keresztyén Zenefesztiválon vehettünk részt Kolozsváron. Rengetegen voltak/voltatok, és ezt nagyon jó volt látni. Persze amikor még csak a nézőtérben ültem, és láttam, hogy mennyi ember elé kell kiállnunk, meg közben hallgattam a Helyes_Beat-tel készített élő interjút, akkor nehezebb volt ennyire pozitívan megélni mindezt. Sőt. Nagyon aprónak, jelentéktelennek éreztem magam abban a környezetben, és legszívesebben ki sem álltam volna zenélni. De az Isten nagy kegyelme, hogy mindennek ellenére élvezhettem/élvezhettük. Meg annak ellenére is, hogy szokás szerint nem volt tökéletes minden (nem csak zeneileg, hanem legtöbbször már ott elkezdődik ez a tökéletlenség, hogy mivel van tele a szívünk, amikor kiállunk)… De talán mindezért sokkal jobban is tudom értékelni. Köszönjük, hogy együtt lehettünk veletek! Köszönjük, hogy veletek együtt dicsőíthettük Őt!

Persze ezzel még nem ért véget a szombat, hiszen nem sokkal a szolgálatunk után indultunk is tovább Nagybányára, ahol az éjjeli érkezésünk ellenére egy egész bizottság fogadott, akik fáradtságot nem ismerve a legnagyobb szeretettel vettek körül minket, és gyors szervezkedéssel mindenkit eljuttattak a szálláshelyére. Másnap délelőtt pedig a Tiszi, és a teljes együttes szolgálatával köszönhettük meg mindezt a magunk módján Istennek, és a gyülekezetnek. Nem mintha meg lehetne köszönni ilyen egyszerűen azt a bőséges ellátást, amivel kedveskedtek nekünk a bányai testvérek lelkileg és testileg egyaránt. A kiadós ebéd után még egy kis városnézésre is elvittek minket, ahol a helybéli Tiszteletes Úr volt az idegenvezetőnk. Köszönjük!

Tényleg nagyon hálásak vagyunk minden áldásért, amiben részesített a mi Urunk akár általad is, kedves Olvasó!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..