Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Lépések

Néhány feltöltött képből már tudjátok, hogy miken vettünk részt az elmúlt hétvégén, de ennek ellenére mindkét dolog megér egy bejegyzést a blogunkon.

Szombaton egy számunka nagyon különleges alkalmon vehettünk részt, hiszen először adatott meg, hogy az együttes “hivatalos” tagjai közül valaki megnősül (igaz, hogy a Tiszteletes Úr már megtette ezt a lépést, de akkor még nem volt Élő Kövek, és a Batyuékén is ott voltunk, de ő meg csak helyettesítő tag volt). A lényeg, hogy Tomi és Gabi összekötötte az életét, és mi ott lehettünk, részesültünk az áldásokban, velük együtt. Nagyon családias, meghitt légkör volt a mennyegzőn, és irigylésre méltó volt az egyszerű, mégis nagyszerű volta. Igaz, hogy bizonyos szempontból nagyon fárasztó, és leterhelő is volt a sok munka, meg teendő miatt, de úgy gondolom, hogy mindannyian szeretettel hoztuk meg ezt az áldozatot barátainkért. Isten áldja őket!

A másik lépés pedig a természetbe való kilépés volt, hiszen a Step Out – Step In projekt hálaadó alkalmán vehettünk részt, nem is akárhol: a Lesen. Sok ismerős, és néhány új arccal találkozhattunk, de mégis érezhettük, hogy Istenünk, és az ő dicsőítése összeköt minket. Igaz, hogy az együttessel kicsit megcsappant létszámban voltunk jelen (annak ellenére, hogy a frissen nősült dobosunk jelen volt 🙂 ), de az Isten áldása nem maradt el.

Köszönjük a meghívásokat!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..