Lépések

Néhány feltöltött képből már tudjátok, hogy miken vettünk részt az elmúlt hétvégén, de ennek ellenére mindkét dolog megér egy bejegyzést a blogunkon.

Szombaton egy számunka nagyon különleges alkalmon vehettünk részt, hiszen először adatott meg, hogy az együttes “hivatalos” tagjai közül valaki megnősül (igaz, hogy a Tiszteletes Úr már megtette ezt a lépést, de akkor még nem volt Élő Kövek, és a Batyuékén is ott voltunk, de ő meg csak helyettesítő tag volt). A lényeg, hogy Tomi és Gabi összekötötte az életét, és mi ott lehettünk, részesültünk az áldásokban, velük együtt. Nagyon családias, meghitt légkör volt a mennyegzőn, és irigylésre méltó volt az egyszerű, mégis nagyszerű volta. Igaz, hogy bizonyos szempontból nagyon fárasztó, és leterhelő is volt a sok munka, meg teendő miatt, de úgy gondolom, hogy mindannyian szeretettel hoztuk meg ezt az áldozatot barátainkért. Isten áldja őket!

A másik lépés pedig a természetbe való kilépés volt, hiszen a Step Out – Step In projekt hálaadó alkalmán vehettünk részt, nem is akárhol: a Lesen. Sok ismerős, és néhány új arccal találkozhattunk, de mégis érezhettük, hogy Istenünk, és az ő dicsőítése összeköt minket. Igaz, hogy az együttessel kicsit megcsappant létszámban voltunk jelen (annak ellenére, hogy a frissen nősült dobosunk jelen volt 🙂 ), de az Isten áldása nem maradt el.

Köszönjük a meghívásokat!

Szeretettel,

a Kövek.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.