Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Elmaradtak

Másfél hónap csend… De látom nem panaszkodtok, jól bírjátok.

1. elmaradt: Debrecen 2.0

Egy bő hét alatt másodjára jártunk Debrecenben. Először a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet, aztán a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, annak is a kollégiuma. Az elsőről már elmondtam, hogy nagyon áldott volt, de a másodikról sem tudok másként nyilatkozni. Nem voltunk sokan, de jól volt együtt dicsőíteni. Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást!

2. elmaradt: HEVAT 2016

Ez egy kemény menet volt. Annyira bezsúfolódtak a napjaink előtte, és amúgy is annyira nehéz összeszednünk magunkat egy bármilyen találkára, hogy próba nélkül estünk neki ennek az alkalomnak. Nem mondom, hogy egyszerű volt.. De azért irigyelhettek minket. Nem minden nap adatik meg az embernek, hogy 200 fiatallal, egy zsúfolásig megtelt kis, eldugott, falusi templomban dicsőítse a Mindenhatót. De nekünk megadatott. 5 napon át! Kemény volt, de Ő jelen volt. Áldott legyen a Neve!

3. elmaradt: Exodus Discipleship Academy – Kibocsátó Istentisztelet

Létszámban megcsappanva – de lelkesedésben annál kevésbé – vettünk részt ezen az alkalmon. Az elején éreztük, hogy nehezen oldódunk fel: sietős beszerelés, behangolás után, néhány ismerős, sok ismeretlen arc körülöttünk.. De a közös dicsőítés által is dolgozik Isten. ( Ebből élünk együttesként 🙂 )

Vagány volt ennyi elkötelezett ifjúsági munkást látni, és tudni, hogy teljes szívvel, odaadással akarják belevetni magukat a szolgálatba. Ezért érdemes élni, mit szóltok?

És ezután?

Egy kisebb szünetünk következett, ami még mindig tart. De már nem sokáig, hiszen szombaton Váradon, a CE házban találkozhatunk! Garden Partyyy! Kérünk, imádkozzatok az alkalomért. Rengeteg fiatal fog eljönni, ha minden igaz. De persze az ima mellett arra is nagyon bátorítunk, hogy gyertek el, ha tudtok!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..