Elmaradtak

Másfél hónap csend… De látom nem panaszkodtok, jól bírjátok.

1. elmaradt: Debrecen 2.0

Egy bő hét alatt másodjára jártunk Debrecenben. Először a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet, aztán a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, annak is a kollégiuma. Az elsőről már elmondtam, hogy nagyon áldott volt, de a másodikról sem tudok másként nyilatkozni. Nem voltunk sokan, de jól volt együtt dicsőíteni. Köszönjük a szeretetteljes vendéglátást!

2. elmaradt: HEVAT 2016

Ez egy kemény menet volt. Annyira bezsúfolódtak a napjaink előtte, és amúgy is annyira nehéz összeszednünk magunkat egy bármilyen találkára, hogy próba nélkül estünk neki ennek az alkalomnak. Nem mondom, hogy egyszerű volt.. De azért irigyelhettek minket. Nem minden nap adatik meg az embernek, hogy 200 fiatallal, egy zsúfolásig megtelt kis, eldugott, falusi templomban dicsőítse a Mindenhatót. De nekünk megadatott. 5 napon át! Kemény volt, de Ő jelen volt. Áldott legyen a Neve!

3. elmaradt: Exodus Discipleship Academy – Kibocsátó Istentisztelet

Létszámban megcsappanva – de lelkesedésben annál kevésbé – vettünk részt ezen az alkalmon. Az elején éreztük, hogy nehezen oldódunk fel: sietős beszerelés, behangolás után, néhány ismerős, sok ismeretlen arc körülöttünk.. De a közös dicsőítés által is dolgozik Isten. ( Ebből élünk együttesként 🙂 )

Vagány volt ennyi elkötelezett ifjúsági munkást látni, és tudni, hogy teljes szívvel, odaadással akarják belevetni magukat a szolgálatba. Ezért érdemes élni, mit szóltok?

És ezután?

Egy kisebb szünetünk következett, ami még mindig tart. De már nem sokáig, hiszen szombaton Váradon, a CE házban találkozhatunk! Garden Partyyy! Kérünk, imádkozzatok az alkalomért. Rengeteg fiatal fog eljönni, ha minden igaz. De persze az ima mellett arra is nagyon bátorítunk, hogy gyertek el, ha tudtok!

Szeretettel,

a Kövek.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.