Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

4 év!

4 éve egy pár érszőllősi, margittai és kéci fiatal életében különleges dolog történt. Meghívták őket zenélni a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítőnapra. A nevük egyszerűen csak ennyi volt: Szőllős, Margitta és Kéc közös zenakara.

Ft. Csűry István szolgált a 2Pt-ből, arról beszélt, hogy olyanokká kell válljunk, mint az Élő Kövek, s úgy dicsőítenünk Istent teljes életünkkel.

Ezt ez a fiatalokból álló csapat hallotta. S eldöntötte, hogy szeretne ilyen életet élni.
Gondolom már rájöttetek, hogy ez a fiatalokból álló csapat mi voltunk, az Élő Kövek.

4 éve alakultunk, s 4 éve szolgálunk Istennek, ahogy és amikor csak tudunk.

Hála legyen Neki ezért 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..