Várakozások és azoknak a beteljesülése

Kedves oLvasók, KÖVEtŐk, Támogatók, TestvÉreK, Barátok!

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e.

El sem hiszem, hogy a legutolsó írásunk óta egy nap híjján egy fél év telt el. Rengeteg dolog történt azóta, amiket most csak néhány szóban említek: nem teljes létszámmal, de jelen voltunk Érbogyoszlóban egy presbiteri találkozón, voltunk Zutoron, az Exodus központban és északír testvérekkel dicsőítettünk, részt vettünk két esküvőn, zenélhettünk a 20+ konferencián, Székelyhídon egy ifjúsági csendesnapon, illetve most hétvégén Aradon, a Mosóczi gyülekezetben. Sok-sok áldással halmozott el bennünket a mi Atyánk ebben a fél évben (és egy jó részének ti is részesei lehettetek vagy személyesen, vagy képekben, videókban). Voltak nehézségeink is, és vannak is, amikkel szembe kell néznünk, de hisszük, hogy ha Istennek még terve van velünk, akkor túl leszünk rajtuk.

Jelenleg újra a karácsonyi alkalmakra próbálunk felkészülni, viszont nagyon kevés idő áll a rendelkezésünkre. Szóval kérünk titeket, hogy imádkozzatok értünk, hogy azt a keveset jól, hatékonyan tudjuk kihasználni, és méltóképpen fel tudjunk készülni a drága Megváltónk születésnapjára.

Köszönjük a rengeteg támogatást, amit kaptunk/kapunk tőletek!

Áldott várakozást mindenkinek!

Szeretettel,

a Kövek.

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.