Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Kedves oLvasók, KÖVEtŐk, Támogatók, TestvÉreK, Barátok!

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e.

El sem hiszem, hogy a legutolsó írásunk óta egy nap híjján egy fél év telt el. Rengeteg dolog történt azóta, amiket most csak néhány szóban említek: nem teljes létszámmal, de jelen voltunk Érbogyoszlóban egy presbiteri találkozón, voltunk Zutoron, az Exodus központban és északír testvérekkel dicsőítettünk, részt vettünk két esküvőn, zenélhettünk a 20+ konferencián, Székelyhídon egy ifjúsági csendesnapon, illetve most hétvégén Aradon, a Mosóczi gyülekezetben. Sok-sok áldással halmozott el bennünket a mi Atyánk ebben a fél évben (és egy jó részének ti is részesei lehettetek vagy személyesen, vagy képekben, videókban). Voltak nehézségeink is, és vannak is, amikkel szembe kell néznünk, de hisszük, hogy ha Istennek még terve van velünk, akkor túl leszünk rajtuk.

Jelenleg újra a karácsonyi alkalmakra próbálunk felkészülni, viszont nagyon kevés idő áll a rendelkezésünkre. Szóval kérünk titeket, hogy imádkozzatok értünk, hogy azt a keveset jól, hatékonyan tudjuk kihasználni, és méltóképpen fel tudjunk készülni a drága Megváltónk születésnapjára.

Köszönjük a rengeteg támogatást, amit kaptunk/kapunk tőletek!

Áldott várakozást mindenkinek!

Szeretettel,

a Kövek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..