Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Szilágyballa & Kusaly

Egy-egy csodás napot töltöttünk Szilágyballán majd pedig Kusalyban a hétvégén.

 

Pénteken Szilágyballán zenéltünk, dicsőitettünk. Érkezésünk után bepakoltunk, behangoltunk, majd pedig pihentünk kicsit.  6-kor kezdődött az alkalom. Nagyon jól éreztük magunkat. A Tiszi prédikációja után egy kb 50 perces szolgálattal színeztük az estét. Alkalom után egy fenségeset vacsoráztunk, amiután beutaztunk Zilahra, a szállásunkra.

 

Szombat délelőtt és délután egész 4-ig Zilahon állomásoztunk, majd pedig elindultunk Kusalyba.  Szerény, de annál hangulatosabb,  családiasabb közösségben lehettünk, amiért nagyon hálásak voltunk. Szolgálatunkat itt is Lelkészünk prédikációja előzte meg. Ezután szeretetvendégség, majd pedig indulás hazafelé.

 

Nagyon köszönjük Urunknak, majd pedig nektek,  kedves ballai és kusalyi testvéreink a hétvégét, a sok áldást! Az ÚR gazdag áldását kívánjuk az életeitekre! 🙂

 

az Élő Kövek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..