Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Karácsony

Vége a karácsonyi koncertsorozatoknak.

Isten kegyelméből minden közös és önálló karácsonyi koncertet megtartottunk, s áldottak voltak. Pozitív visszajelzéseket kaptunk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Istené a dicsőség, nem miénk.

 

Úgy döntöttünk, most pihenünk kicsit… Jönnek a szessziók, többen egyetemeznek az együttesből, kezdődik a munka januártól megint… Szeretnénk kipihenni az évvégi munkát, hogy aztán új erővel indulhassunk neki a szolgálatnak, a dicsőítésnek.

Jelentkezünk még!

 

Áldott Újévet kívánunk nektek, teljesetek meg Krisztussal!

 

Szeretettel:

1510954_726936460651810_576803184_n

 

a Kövek

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..