Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

hosszú hétvége…

Hosszú hétvége elé nézünk…

Szombaton Margittán szolgálunk, Bibliavetélkedőn, vasárnap pedig Zilahon, ifjúsági istentiszteleten.

A hétvégénket már pénteken kezdjük próbával és remélhetőleg egy szereléssel és hangolással Margittán az Bibliavetélkedőre.

A Bibliavetélkedő állandó zenekara leszünk, mi fogjuk vezetni a közös éneklést, aztán valószínűleg este koncertezünk is egyet. Rajtunk kívül a KERUBIM együttes zenél.

A bibliavetélkedőnk mindegyikünk számára lesznek kedves emberek több helyről is, szóval nem tudjuk, kinek drukkoljunk, kit erősítsünk. :)) Maradunk semlegesek. :))

A vasárnapunk délutánja Zilahon fog eltelni, ahol egy ifjúsági istentiszteleten szolgálunk. Ez is felelősség, komoly feladat.

Kérünk, imázzatok értünk, elég nehéz, pörgős hétvégénk lesz!

 

Sok áldást!

 

 

kövek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..