Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Esküvő, Gyülekezeti nap

A hétvégén Kőröskisjenőn és Tiszaföldváron szolgáltunk.

Szombaton korán reggel elmentünk itthonról, hogy bepakoljunk, mindent elkészítsünk a kisjenői alkalomra…

Kisjenőn két kedves barátunk, Tímea és Sándor esküvőjén zenéltünk. Nagyon köszönjük a lehetőséget, jól éreztük magunkat… 😀 És a kaja is jó volt! Legyetek áldottak! 😀 :)))

Tiszaföldvárra hajnalban érkeztünk, esküvő után rögtön indultunk tovább… egész kalandos utunk volt, de áldott!

Egy kedves lelkész barátunk, Szász Zoltán hívott meg minket egy gyülekezeti napra, ahol nagyon felszabadultan, örömmel lehettünk együtt a helyi testvérekkel! Felemelő volt:D

 

Néhány felvétel a hétvégéről (Az album még bővül!):

 

Néhány kép:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..