Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Ukrajna (Україна), Beregszász (Beregovo), 10. Lendület Református Ifjúsági Találkozó

Isten kegyelméből egy nagyon vagány és áldott napot töltöttünk Beregszász mellett, Ukrajnában, Kárpátalján egy Református ifjúsági találkozón, a Lendületen.

Mintegy 2200 fiatallal együtt dicsőítettünk, töltöttünk egy napot. Nagyon hálásak vagyunk ezért, megszégyenülve és feltöltve jöttünk haza.

 

Nagyon-nagyon köszönjük a lehetőséget! Egy óriási élménnyel lettünk gazdagabbak. 😀

A nap témája az a mondat volt, hogy “Egyedül Istené a Dicsőség!”…

Hát, így legyen 😀

Egy rövid beszámoló: http://www.karpatalja.ma/karpatalja/hitelet/26836-lendulet-2014-jubilalt-a-karpataljai-reformatus-fiatalok-talalkozoja

Képek itt:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..