Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

 

Végszó

Péntek este a karácsonyi repertoárunk egy nagyon rövid kivonatát vittük el Margittára, az Ökumenikus Adventi Kórustalálkozóra, ezzel le is zárva az idei szolálataink sorozatát. Az ünnepek, és a szesszió miatt úgy döntöttünk, hogy egy bő hónap szabadságot veszünk ki.

Nem volt egy könnyű időszak számunkra, eléggé fárasztó volt a rengeteg utazás, de úgy gondolom/gondoljuk, hogy hiábavaló sem volt. Hálásak vagyunk a sok meghívásért, közös dicsőítésért, szeretetért amiben részesülhettünk!

Áldott legyen az Ő neve mindenért, amit általunk megvalósított!

És innen kívánunk minden kedves ismerősnek és ismeretlennek Benne megáldott ünnepeket!

Szeretettel,

a Kövek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.