Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Újra itt!

Hmm, de rég nem találkoztunk! Nagyon jól esett ez a kis vakáció, szükség volt rá, de mostmár újra itt!

Múlt héten imahét volt Kécben, és ott szolgálhattunk – hazai pályán – két este is. Meg kell, hogy mondjam, személy szerint éreztem, hogy egy kicsit berozsdáztunk. De már nagyon hiányzott a közös dicsőítés, és jó volt újra megtapasztalni azt, hogy milyen vagány Neki énekelni! Igaz, hogy nem volt teljes a csapat, mert Janó nem tudott eljönni, de hála Istennek mindig van egy beugrónk, aki kisegít. Köszönjük, Réka!

A péntek esti szolgálatunkat követő éjjelen szomorú dolog történt, amiről valószínűleg már mind hallottatok. Tűz ütött ki a kéci parókián. (A részletesebb leírást itt olvashatjátok. Kérünk hordozzátok imáitokban a Tiszteletes Urat és családját. Ugyanott megtaláljátok az elérhetőségeket is, ha anyagilag is szeretnétek hozzájárulni az újjáépítéshez.) Nem volt egy könnyű éjszakánk, és ezt éreztük akkor is, amikor a másnap esti szolgálatra próbáltunk. De Isten sokkal többet kihozott most is a mi emberi próbálkozásunkból, mint amennyit el tudtunk képzelni. Sőt még az aznapi szolgáló testvérünk, Acacia is csatlakozott hozzánk a dobjával, egy kis afrikai hangulatot keltve.

Szóval megvolt a visszatérés, és állunk elébe az újabb meghívásoknak! Dicsőítsük együtt a mi Urunkat!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..