Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Tatabánya

Múlt hétvégénk nagy részét Tatabányán követ-tük el. Szokás szerint kegyelem volt már az is, hogy elérkezhettünk (Budapest után az autópályán kemény 50-60 km/h-val száguldoztunk), de megérte tűrni a hosszú út “szenvedéseit”. Óriási szeretettel fogadott minket a nagy Szilágyi család, és ez nem változott ottlétünk alatt. Ugyanezt a hozzá(nk)állást tapasztaltuk a gyülekezet részéről is.

Már szombaton kemény munkák elé állítottak minket, mint például egy nagyon finom ebéd elfogyasztása.. Ezután már lazán ment bármi: gyors beszerelés, közös ifi a helyi fiatalokkal, majd szolgálat a délutáni/esti evangélizációs alkalmon, ahol az aggódásról, és annak a fölöslegességéről beszélt a Tiszteletes Úr, illetve arról, hogy hogyan bánjunk helyesen vele (VESSÜK Őreá, mert neki gondja van ránk! – nekünk ez mindenképpen fontos üzenet volt akkor, mert elég hamisak voltunk… De a gyülekezet előzékenyen elnézte. Szóval tényleg nem volt értelme aggódni). A vacsora közös volt, természetesen finom és bőséges. Az éjszakánkat alapból reménységgel teli, és örömmel vártuk, hiszen tudtuk, hogy ajándékba kapunk még egy órát. Ezt az érzést tetézte az is, hogy vendéglátóink továbbra sem szűntek meg körülvenni minket szeretetükkel.

Így a vasárnap délelőtti alkalomra elméletileg teljesen kipihenve érkeztünk meg (gyakorlatilag megegyezhetünk abban, hogy bírtunk volna még pihenni…), és a teljes gyülekezettel együtt dicsőítettük a mi Urunkat, hiszen Ő örvendez nekünk, gyermekeinek! Köszönjük, hogy velünk énekeltetek!

Az alkalom után a szokásos program, a nagyon finom étel elfogyasztása következett, majd egy kis pihenő után elindultunk megnézni Tatabánya egyik nevezetességét, az óriási Turul-emlékművet. Sok fotó, és nézelődés után visszatértünk a templomhoz, majd elbúcsúztunk, s elindultunk hazafelé.

Újból csak azt tudom/tudjuk mondani, hogy köszönjük a meghívást, a szeretetet, amivel körülvettetek bennünket tatabányaiak, amin keresztül Istenünk sugárzott felénk!

(Videó, képek továbbra is az oldalon!)

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..