Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Tájékoztató – hétvége

A Tiszi (újabb) szokás(a) szerint megelőzött minket (és gondolom készítette a gyülekezetet az érkezésünkre).. Ezt szombaton meg is tettük. Megérkeztünk Vásárhelyre, Kövesdombra. Nem volt rövid az út, de a buszunk remekelt, minden gond nélkül eljutottunk. Gyors pakolás, szerelés, kései ebéd, majd lelki felkészülés a szolgálatra. Az alkalom által Isten nagyon a lelkünkre akarta kötni, hogy engedjük Szent Lelkét munkálkodni bennünk. Az utána következő közös dicsőítésben pedig meg is mutatta, hogy mire képes, ha megtesszük. Áldott alkalom volt, közös, lelkes magasztalása Urunknak. Az est végén elvonultunk befogadóinkhoz, ahol sok szeretettel, vacsorával, és alvási lehetőségekkel halmoztak el bennünket.

Másnap dupla alkalom, kétszeresen megerősített üzenet: tiszteletlenség Istennel szemben, sőt hitetlenség az aggodalmaskodás. De az ima és a hála segíthet felülkerekedni. Erre hív Ő minket. A második alkalmon meg is pecsételte ezt a hívást a Vele való közös vacsorával. Ezek után gyorsan összepakoltunk, gyorsan megettünk mindent, amit kaptunk, (kevésbé gyorsan) lefényképeztük magunkat minden lehető formában, majd indultunk is.

A hazaút nem volt kalandmentes (másfél órát álltunk az úton egy baleset miatt), de Istenünk megőrzött, így ha nem is a tervezett időben, de épségben hazaértünk.

Újra csak köszönni tudjuk az áldásokat Neki, illetve nektek, kövesdombiak, hogy továbbítottátok nekünk!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..