Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

 

Szilágyperecsen

Nagyon áldott napot töltöttünk ma Szilágyperecsenben, egyszerűen csodás volt. Annak ellenére, hogy dolgoztunk, szolgálatunk, kimondhatatlanul jól éreztük magunkat! Nagyon hálásak vagyunk nektek, kedves perecseniek, de legfőképp Istennek, azért, mert megajándékozott minket ezzel a nappal, előadásokkal, veletek!

Annyira jó volt együtt dicsőíteni.  Több szolgálatunkkor találkoztunk már olyan helyzettel, hogy a közönség meg sem szólalt, nem énekeltek velünk, féltek… vagy nem tudom… de nem aktivizáltak… A mai más volt, nagyon jó érzés volt így zenélni. 🙂 Az ÚR áldjon titeket!

 

 

Kövek

 

 

ps:

Hamarosan képekkel jelentkezünk a mai napról!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.