Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Óév, Újév

Sziasztok, barátaink!:D

 

Az ünnepek alatt eléggé nehezen voltunk elérhetőek, elég kevés helyen jelentkeztünk (fb, vagy honlap…).

Hála az Úrnak ez az időszak is csodásan telt a számunkra, szolgálatokkal tele.

Ahogy már megszoktátok, a szőllősi, margittai és kéci fiatalok közös kórusa karácsonyi koncerttel készült, ezt pedig mi, immár Élő Kövek-ként (mert tavaly ilyenkor még nem voltunk hivatalosan is Élő Kövek… ekkor kezdett kialakulni ez a megszólítás ránk) kísérhettük zenével.

Egy élmény volt annyi dicsőítő emberrel dolgozni, zenélni, énekelni. Remélem, s reméljük, hogy a szolgálatok eljutottak oda, ahova célozva voltak.

 

Eltelt egy év. Egy évesek vagyunk. Egy évnyi tapasztalat, munka, áldás áll a hátunk mögött.

Ezalatt az egy év alatt rengeteg helyen megfordultunk Isten kegyelméből.

Rengeteget utaztunk, szereltünk, dolgoztunk, nevettük, énekeltünk, próbáltunk, néha még vitáztunk is, de így, összegzésként elmondhatjuk, hogy egy csodás év, rengeteg csodás, felemelő, megtisztelő és áldással teli szolgálattal. Utaztunk úgy is el, hogy a bizonyos helyen több időt, több napot töltöttünk, volt több hely is, ahova visszahívtak minket, volt hely, ahonnan hazafelé jövet lerobbantunk, így vissza kellett mennünk, ott éjszakáznunk… Csomó élmény, áldás, stb:)

Kívánuk Nektek, s ha nem hangzik túl egósan, akkor magunknak is rengeteg áldást az új esztendőre is, hadd töltsön be titeket, minket Isten szeretete. Hisszük, hogy ez az év még áldásosabb és még gazdagabb lesz Veletek, Istennel.

 


Szeretettel várjuk a felkéréseket, készen állunk az új évben is a Dicsőítésre!
Az ÚR áldjon titeket!

 

Mi így kívánunk Boldog Újévet nektek!
Az Élő Kövek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.