Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Mindenhol jó, de…

Hol van még egy oly’ Isten, ki az, aki vetélkedhetne Azzal, Aki ekkora áldozatot hozott értünk, mint amit megtapasztalhattunk Jézusban és amiről hálából énekelhet(t)ünk? Vagy amiért ugyancsak hálából felkészültek azok a csapatok, akik részt vettek a VIII. Bibliaismereti Vetélkedő kerületi szakaszán november 22.-én Kécben? Nincs válasz erre a kérdésre. Illetve az a válasz, hogy NINCS! Csak Ő. Ő az egyedüli.

Ennek a ténynek az ünneplésében telt el szombaton a “bévé”. És nagyon áldásos volt együtt örülni annak, hogy Ő megragadott mindannyiunkat, és elhívott, hogy dicsőítsük Őt az életünkkel. Köszönjük az együtt énekléseket mindenkinek, aki ott volt!

És nagy örömmel újból gratulálunk az érszőllősi csapatnak, akik két hét alatt megszerezték az első megyei, és kerületi győzelmüket!

Ugyanakkor kérünk imádkozzatok értünk, kövekért. Nehéz időszak áll előttünk. Jó pár szolgálatunk van az adventi-karácsonyi időszakban, és egyáltalán nem érezzük erre késznek magunkat.

Szeretettel,

a Kövek.

P. S.: Köszönjünk Renának a videókat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..