Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

Minden egyben

Több mint három hónapja, hogy utoljára jelentkeztem beszámolóval. Azóta rengeteg dolog történt velünk, és velem is (nagyrészt ezért nem írtam a blogra.. meg persze kicsit a lustaság miatt is): voltunk két esküvőn, szolgáltunk háromszor angol nyelvű testvéreink között, megünnepeltük a kéci parókia és templom megújulását, szolgáltunk egy gyülekezeti napon, sőt még stúdióztunk is, a saját, külön bejáratú stúdiónkban.

Elnézéseteket kérem, hogy nem számoltam be külön-külön mindegyikről. Ebben a távlatban talán már nem is sok értelme lenne, hogy megpróbáljam. Viszont Csoki jóvoltából néhány képben betekintést nyerhette(te)k a történtekbe, sőt ha minden jól megy, akkor nemsokára egy-két felvételünk is nyilvánosságra kerül a múlt heti próbálkozásunk eredményeképpen. Kérlek érjétek be most ennyivel. De megígérem, hogy a következőkben igyekszem majd mindig időt keríteni a beszámolók megírására is. Ami nem lesz egyszerű feladat olyan szempontból, hogy rengeteg meghívásunk van a következő időszakra – hála legyen Istennek -, és kezdődik az új iskolai év, sok teendővel, tanulnivalóval. Kérlek imádkozzatok értünk, legyen erőnk tartani az iramot, és megfelelően felkészülni Atyánk dicsőítésére.

Figyeljétek a holnapot, csatlakozzatok hozzánk, ha tehetitek.

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..