Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

 

Mennyegző a javából

Eljött az ősz, itt az ideje, hogy újra jelentkezzünk. Ne haragudjatok, hogy eddig ilyen nagy csend volt, de jár egy kis vakáció a Köveknek is, nemde?
Egy nagyon vagány élményünket szeretném megosztani veletek. Szombaton, amint a programunban is láthattátok, egy mennyegzőn vehettünk részt, ami számunkra azért volt különleges, mert két nagyon kedves barátunk kötötte össze az életét, és Isten kegyelméből együtt örülhettünk velük. Sőt még énekelhettünk is nekik, illetve az ő örömükre Neki! Az alkalom nagyon áldásos volt, és több visszajelzésből is idézve annyit mondanák még róla, hogy igazi keresztyén buli volt. Az öröm, az ének, a tánc, a jó értelemben vett buli… Minden a helyén volt.

Köszönjük a lehetőséget, és köszönjük Istennek a sok áldást, amit tapasztalhattunk így, egy újabb “szezon” elején. Nagy bátorítás volt ez számunkra az elkövetkezendőkre nézve, hiszen egy újabb, szolgálatokkal teli időszak áll előttünk. De erről majd idejében tudni fogtok.

Kérünk, imádkozzatok értünk, ha eszetekbe jutunk.

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.