Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Másként

Lassan hagyománnyá válik a szolgálatunk a “Horváth Janiba”, az Iskola másként hét keretein belül.

Igaz, hogy kicsit nehéz volt a csapatot összehozni, meg talán még egy kicsit az is bennünk volt a szolgálat előtt, hogy nem értjük, hogy ezt most miért “muszáj”, mert így is van elég dolgunk, s hasonlók, de Isten megmutatta, hogy miért “muszáj”. Nagyon vagány dicsőítő alkalmunk volt azokkal, akik ezt a programot választották. Sőt az énekek mellett arról is hallhattunk, hogy mennyire félreismerjük Istent, mennyire nem az, akinek gondoljuk. Ő az, Aki értelmet ad a napjainknak, Aki örömöt ad belé, mert ha Benne bízunk, akkor az aggodalmainkat elfelejthetjük, és önfeledten élvezhetjük az Ő ajándékait, mint egy kisgyermek. Ő nem az, aki letöri a szárnyainkat, hanem az, aki erőt ad, és megtanít “repülni”.

Ilyen Istenünk van! Reméljük, hogy ennek az Iskola másként programpontnak az eredménye lehet az is, hogy nem csak az iskolát, de Istent, a vele való életet is másként látjátok/látjuk: élvezhetőnek, örömtelinek!

Köszönjük a meghívást!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.