Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Kire hangolva?

Újabb szombat, újabb adventi szolgálat. Nagyvárad, Partium, Krisztusra Hangolva. Most már érted a kérdést, ugye?

Szombat óta elég sokszor feltevődött bennem a kérdés… Az, hogy ott szolgáltam már azt jelenti, hogy Rá vagyok hangolódva? Mit teszek, hogy Rá legyek hangolódva? Egyáltalán akarom ezt? Vagy csak egy kis fehér Karácsony, néhány ajándék, és meg is van a gyönyörű ünnep.

Na, ez a blog nem erről szól, de azért nem hagyhattam ki, hogy pár “gondolatébresztő gondolatot” ne írjak ide. Még akkor is, ha bizonyos szempontból tipikusak. A lényeg, hogy 3 évesek vagyunk, és Isten megajándékozott minket egy újabb lehetőséggel, ahol az Ő nevét hirdethettük. A magunk módján, persze, aminek megint megvoltak a hibái, de az Ő hangolásában már nem ez a fontos. Reméljük a közönség is elnézte/elnézi nekünk.

Áldott hangolódást mindenkinek!

Szeretettel,

a Kövek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.