Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Karácsonyi programok

Sziasztok! No, megvannak a karácsonyi programjaink, mostmár hivatalosan is. Többnyire a “Karácsonyi Koncert”ezőkkel fogunk szolgálni, de lesz Élő Kövek koncert is Élesden. Nézzétek, itt találkozhattok velünk az elkövetkező két hétben:

Élő Kövek

1. December 20- Margitta, az “Octavian Goga” (a park mellett) főgimnázium díszterme- délután 6 óra

2. December 22 – Advent 4.-ik vasárnapja – Élesd- délután 5 óra

— Karácsonyi koncertek Margitta, Magyarkéc és Érszőllős fiataljaival – Zene: Élő Kövek, kórus: a három gyülekezet ifjaiból összeállt énekkar
– 1. December 21- Margittai Református Templom, d.u. 5 óra
– 2. December 25- Magyarkéci Református Templom, d.u. 6 óra – online a www.tv.magyarkec.ro
– 3. December 26- Érszőllősi Református Templom, d.u. 6 óra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.