Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

 

Jankafalva

Akik rendszeresebben figyelitek a blogot, észrevettétek, gondolom, hogy volt egy szolgálat, amiről nem íródott bejegyzés. Bocsánat a késésért.

November nyolcadikán Jankafalván szolgálhattunk az Érmelléki Egyházmegye Bibliaismereti Vetélkedőjén. Hálásak vagyunk a lehetőségért! Ugyanakkor nagyon vagány volt azt látni, hogy ennyi fiatal ilyen behatóan tanulmányozza Isten Igéjét. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy a mi szolgálatunk messzemenően eltörpül emellett.

És még egy dolog: innen is gratulálunk a nyerteseknek, az érszőllősi csapatnak! Sok sikert szombaton!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.