Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

 

Hegyközszáldobágyi Családos Nap

Épp egy koncertünkről tartottunk hazafelé, amikor megcsörrent a telefon.

Egy hegyközszáldobágyi testévünk számolt be arról, hogy hallott minket dicsőíteni pár nappal korábban…

Tetszett neki a dicsőítésünk, szolgálatunk, ezért szeretne minket meghívni egy koncertre Hegyközszáldobágyra, június 23.-ra, egy családos nap keretein belül.:) 

A szolgálatot elvállaltuk.

Ezért, gyertek, találkozzunk szombaton, június 23.-n Hegyközszáldobágyon, este 9-kor!
Szeretjük az olyan közönséget, aki bekapcsolódik a dicsőítésbe, és számára nem csak valami együttes, zenészek vagyunk, hanem olyan emberek, akikkel közösen lehet dicsőíteni. Ezért, várunk titeket egy közös dicsőítésre:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.