Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

 

Függőleges – part I

Rég volt hosszú hétvégénk. (Igaz, hogy nemrég volt a HEVAT, ami majdnem egy egész hétig tartott, de az mégis egy “házibuli” volt.) Viszont most a gyönyörű Máramarosi-havasok lábánál lehettünk, a Nagybánya-Óvárosi Református Gyülekezetben. Sok ismerős és sok új arccal találkozhattunk, de ami biztos, hogy ugyanazzal a vendégszeretettel is, amit a tavaly adventben is tapasztalhattunk a gyülekezet részéről.

Rengeteg dolog elhangzott a családról, tudományos, és személyesebb vélemények, megélések. Számomra a legépítőbb a szombati műhely volt, amikor is párkapcsolaton belüli összecsiszolódásáról, annak az emberi szemmel látott lehetetlenségéről, és ennek ellenére való megvalósulásáról, csodájáról hallhattunk/beszélgethettünk.

És amúgy volt éneklés is! 🙂

Köszönünk mindent!

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.