Karácsonyi Koncert 2018

Hagyományos Karácsonyi Koncertünk a magyarkéci, érszőllősi és érbogyoszlói fiatalok közreműködésével. Olvasd tovább »

Elkezdődtek a 2018-as Karácsonyi Koncertpróbák

Idén újra megszervezésre kerül a már minden évben megrendezett Karácsonyi Koncert, aminek a zenei részét az Élő Kövek együttes biztosítja, az ének részét pedig a környék fiataljaiból összeállított kórus, ami ez alkalommal közel 50 fiatalból fog állni. Olvasd tovább »

CE konferencia, Csak Róla szól, 2018. szeptember 28-30 - Szatmárnémeti

A refszatmar.eu egyházmegyei honlap elindulásának 8. és a Harangszó Rádió 7. évfordulóján különleges, rendkívüli koncertnek lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik ellátogatnak pénteken 18 órakor Szatmárnémeti újközpontjának rendezvényterére, az ún. „Gödörbe”. Olvasd tovább »

Marosugra – 2018. október 27-28

Egy felejthetetlen és nagyon áldott hétvégét töltöttünk Marosugrán... Olvasd tovább »

Várakozások és azoknak a beteljesülése

Nem tudom, hogy hányan voltatok várakozásban a bejegyzéseket illetően. (Jelzést biztos nem kaptunk a hiányról, ami jó, mert ezek szerint nem vagytok elégedetlenek.) De ha vártátok, akkor most van az a pillanat, amikor kiderül, hogy megérte-e... Olvasd tovább »

Az Élő Kövek a CSP-n

Királyhágómellék legismertebb, legnépszerűbb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb közönséget a dicsőítőszínpadhoz. A Mike Pál magyarkéci lelkész által vezetett együttes saját feldolgozásokkal is elbűvölte a gyülekezetet, teli torokból szólt az ének, sőt mozgott a láb, s a kőszívek is olvadni kezdtek.... Olvasd tovább »

Krisztusra Hangolva 2018

Egy pörgős, de annál áldottabb hétvége áll mögöttünk. 🙂 Ahogy eddig minden évben, dec 15-én idén is ott voltunk a Karácsonyi Koncertes kórussal együtt a Krisztusra Hangolva Adventi Dicsőítő napon... Olvasd tovább »

Adventi koncert, Zilah

Vasárnap, 16-án Zilahon szolgáltunk a Vigadóban, azon az Adventi Koncerten... Olvasd tovább »

 

3 nap, 3 éjjel…

Hú, hol is kezdjem.

Az “előrejelzésünkből” láthattátok, hogy számunkra egy elég sűrű hétvége volt az utóbbi. Megkezdődött az adventi “szezon”, ami bizonyos szempontból nagyon vagány, mert rengeteg áldásban lehet részünk; adagolva kapjuk. Viszont az is biztos, hogy nagyon fárasztó ez az iram (3 nap, 3 szolgálat). Talán nem lenne olyan nagy gond vele, ha nem kezdődne utána megint egy újabb hét, amikor újból fel kell kelni, és végezni kell a mindennapi teendőket is. De ha belegondolok még ilyen szempontból sem igazán panaszkodhatunk, mert kirendeltetett számunkra egy szabad hétfő is a hosszú hétvége után.

Egy szó, mint száz, pénteken és szombaton Kolozsváron a Tóközben szolgálhattunk. Nagy nagy szeretettel, és türelemmel vett minket körül a gyülekezet, és visszagondolva nem győzök elég hálás lenni ezért. Kezdve azzal, hogy elnézték, hogy kb. 20 perces késéssel kezdődött a pénteki alkalom, el egészen odáig, hogy mind a két alkalom majdnem két óra volt… De áldott, és ezért legyen Övé a dicsőség! Köszönjük a meghívást, szállást, ellátást, külön bejáratú próbatermet, meg mindent, amiben részesültünk köztetek!

A szombati szolgálat után még “gyorsan” hazautaztunk, és másnap az érábrányi baptista testvérek között dicsőíthettünk. Ennek kapcsán is csak azt tudom elismételni, hogy nagyon nagy öröm, amikor felekezettől függetlenül együtt tud lenni az Ő népe. Volt ezen az alkalmon baptista, pünkösdi, református (és még ki tudja, hogy mi más, csak én nem tudok róla), de mégis eggyé tett minket Krisztus szeretete. Köszönjük a meghívást, a közösséget! Vă mulţumim!

Könyörögjetek értünk, ha tehetitek, mert szombaton nagy feladat vár ránk: a Várom az Urat Fesztiválon leszünk, és ott kell bizonyságot tegyünk Róla.

Szeretettel,

a Kövek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..